Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Zo’n AVP is de verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan cases zoals:

 • je gooit een glas drinken over de bank van de buurman
 • je morst een glas drinken over de bank van een vriend
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Noord-Brabant wordt al aangeboden vanaf €3,8 t/m €4,15. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteNuenen, Gerwen en Nederwetten
Regionummer040 (+3140)
Inwoners22763
Postcodegebieden5670
BuurtschappenNuenen, Gerwen, Nederwetten
Naburige plaatsenverzekering-Noordwijkerhout, aansprakelijkheidsverzekering-Noordwijk, polis-Noordoostpolder, verzekeringspakket-Noordenveld, Noord-Beveland en verzekeraar-Nissewaard
aansprakelijkheidsverzekering-nuenen-gerwen-en-nederwetten

AVP vergelijken Nuenen, Gerwen en Nederwetten augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Onder andere situaties als je gooit rode wijn over de bank van een familielid dan wel een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €2,8 t/m €5,05 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.000.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van onze tool kun jij gemakkelijk Nuenen, Gerwen en Nederwetten AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke module in lijn is met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van Inshared en Verzekeruzelf.nl. Op die manier kun je profiteren van een duidelijke dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: DAK augustus 2022.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Soms – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.250.000 tot circa 2.250.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten fluctueren tussen de €3,05 – €5,25.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere mensen profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Nuenen, Gerwen en Nederwetten afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner en/of kids? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis betekent een hogere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 5670, 5671, 5672, 5673, 5674.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Klaverblad AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Generali Woonpakket
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • ANWB Opstalverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan derden. Je hebt het al gezien: de kosten variëren enorm. Een polis via HEMA kan qua prijs afwijken van de polis van Nationale Nederlanden. Hoe komt dat? De maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €2,55 heb je een prima polis. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Nuenen, Gerwen en Nederwetten verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Woonpakket-aanbieding
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

Familie. Hoekstra, Nuenen, Gerwen en Nederwetten (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente