Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Beuningen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Beuningen? Definitie AVP: een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Dit is nodig op het moment dat jij schade bij iemand anders aanricht. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica of letselschade (schade aan personen). Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw hond bijt een familielid
 • je morst een glas cola over de bank van de buurman
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Beuningen, gemeente Beuningen, Gelderland is er al vanaf €3,2 tot €6. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBeuningen
(Net) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners25289
Postcodegebieden6641
BuurtschappenBeuningen, Ewijk, Eurt, Nssen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Best, aansprakelijkheidsverzekering-Bernheze, polis-Berkelland, verzekeringspakket-Bergen op Zoom, Bergen Noord-Holland en verzekeraar-Bergen Limburg
aansprakelijkheidsverzekering-beuningen

AVP vergelijken Beuningen augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan cases als de hond maakt iets kapot en tevens door jou breekt iemand een been. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €2,85 tot €5,35 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels onze tool kun je moeiteloos Beuningen AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product past bij jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared of ABN-AMRO. Zodoende kun je profiteren van een passende dekking, en een lage premie! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Aegon pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Zo nu en dan – juist bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.300.000oplopend tot 2.700.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De prijzen fluctueren tussen de €3,8 tot €4,25.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Senioren krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Beuningen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of juist een familie met kids? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Beuningen? Ontdek alle verzekeraars in de regio 6641, 6642.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Centraal Beheer AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen van een derde. Je hebt het al gezien: de premies wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen van OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van ABN-AMRO. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere assuradeur werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Beuningen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Sluit je AVP af bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €3,55 profiteer je van een prima dekking. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Beuningen verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-korting
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Blij met mijn polis en de premie’

G. van de Berg, Beuningen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente