Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Veghel

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Veghel? Definitie AVP: een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Je moet dan denken aan schades aan goederen maar ook persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • een erfstuk laten vallen
 • je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • je veroorzaakt een ongeluk
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Veghel, gemeente Meierijstad, Noord-Brabant vind je al vanaf €2,3 tot €5,8. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMeierijstad
Netnummer0413 (+31413)
Inwoners17.896
Postcodes5460
BuurtenWest, Centrum, Oost, Wijbosch, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant, Olland, Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Erp, Keldonk, Boerdonk
Plaatsen in de regioverzekering-wilbertoord, aansprakelijkheidsverzekering-sint-hubert, polis-langenboom, verzekering-landhorst, AVP-mill en rijkevoort-de-walsert
aansprakelijkheidsverzekering-veghel

AVP vergelijken Veghel juni 2021

Een foutje is snel gemaakt. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Bijvoorbeeld omstandigheden als de hond maakt krassen op de auto van iemand anders of je rijdt iemand aan met de fiets. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Via een eigen aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €3,4 tot €5,75 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Dankzij de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Veghel AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke AVP rijmt met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als FBTO of ABN-AMRO. Zodoende ontvang je een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Delta Lloyd dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Maar raden verzekeringsexperts het wel aan. Bij toeval – voornamelijk bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.400.000 tot zo’n 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De premies fluctueren tussen de €2,5 – €5,75.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Veghel afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Alleenstaand of misschien een gezin met kinderen? Families met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de beste AVP’s. Selecteer een verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Veghel? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466, 5467.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2021 (pakketten)

 • Centraal Beheer AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan de eigendommen van anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven variëren enorm. Een polis van OHRA is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Elke verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Veghel? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. De premie daalt wel flink
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Dat mag elk jaar opnieuw!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €3,75 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Veghel verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-korting
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

Mevr. de Groot, Veghel (juni 2021)