Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Meierijstad

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Meierijstad? Zo’n AVP is de verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Dit is nodig op het moment dat je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schade aan elektronica en bijv. letselschade als fysieke of psychische schade. Om je direct een idee te geven:

 • je stoot in een winkel iets om
 • je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Meierijstad, gemeente Meierijstad, Noord-Brabant wordt al aangeboden vanaf €3,45 t/m €5,7. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMeierijstad
Regionummer0413 (+31413)
Inwoners17896
Postcodegebieden5460
WijkenWest, Centrum, Oost, Wijbosch, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant, Olland, Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Erp, Keldonk, Boerdonk
Plaatsen nabijverzekering-Meerssen, aansprakelijkheidsverzekering-Medemblik, polis-Marum, verzekeringspakket-Maastricht, Maassluis en verzekeraar-Maasgouw
aansprakelijkheidsverzekering-meierijstad

AVP vergelijken Meierijstad augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn taferelen als je gooit bier over de bank van de buurman en je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Wanneer jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Aan de hand van de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €2,15 tot €5,1 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de verzekeringsvergelijker kun jij gemakkelijk Meierijstad AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke dekking matcht met jouw wensen. Misschien wel OHRA en Centraal Beheer. Op die manier ontvang je een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Bovag augustus 2022.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Alleen het is wel sterk aan te raden. Zo nu en dan – juist bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.250.000oplopend tot 2.250.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten liggen tussen de €2,6 t/m €4,45.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Meierijstad afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Alleenstaand of juist een familie met kids? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je de beschikbare AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Meierijstad? Bekijk alle verzekeraars in de regio 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466, 5467.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • OHRA AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Je hebt het al gezien: de kosten zijn aan verandering onderhevig. Een verzekering van Centraal Beheer kan soms fors duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Is dit te verklaren? Jouw maatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Meierijstad? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Vanaf slechts €2,8 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstalverzekering en inboedelverzekering. Daarnaast de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Meierijstad verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

P. van Doorn, Meierijstad (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente