Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ommen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Ommen? Deze AVP is een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica of bijvoorbeeld letselschade als fysieke of psychische schade. Denk dan aan cases zoals:

 • de ipad laten vallen
 • je morst bier over de bank van een vriend
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ommen, gemeente Ommen, Overijssel sluit je al af voor €2,75 t/m €5,45. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteOmmen
(Net) nummer0529 (+31529)
Bewoners17696
Postcodegebied7730
BuurtschappenOmmen, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Tharen
Plaatsen in de regioverzekering-Olst-Wijhe, aansprakelijkheidsverzekering-Oldenzaal, polis-Oldebroek, verzekeringspakket-Oldambt, Oisterwijk en verzekeraar-Oirschot
aansprakelijkheidsverzekering-ommen

AVP vergelijken Ommen augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn cases als een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook je schiet de bril van iemands hoofd. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €3,75 tot €4,85 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Ommen AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke verzekering rijmt met jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden en ABN-AMRO. Zodoende profiteer je van een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Centraal Beheer dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.300.000 tot 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het maandtarief komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten bedragen circa €1,9 tot €5,9.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere mensen betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ommen afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Alleenstaand of wellicht een partner met kinderen? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,echter onder andere ook €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ommen? Bekijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 7730, 7731, 7732.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Ditzo AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan derden. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de premies zijn aan verandering onderhevig. De modules via OHRA kan soms fors duurder zijn dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Elke aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ommen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €2,2 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Advies: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Ommen verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-deal
 • Contact met 1 partij
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Prettige vergelijker, goed advies’

H. de Leeuw, Ommen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente