Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Doorwerth

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Doorwerth? De AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als je iemand spullen beschadigd. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica of bijvoorbeeld psychische problemen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman
 • je stoot iemands vaas van tafel
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
De polis is vrijwillig, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Doorwerth, gemeente Renkum, Gelderland is er al vanaf €2,25 – €5,45. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRenkum
(Regio) nummer026 (+3126)
Aantal inwoners31.254
Postcodegebied6865
WijkenRenkum, Oosterbeek, Doorwerth
Naburige plaatsenverzekering-oosterbeek, aansprakelijkheidsverzekering-huissen, polis-de-klomp, verzekering-otterlo, AVP-ederveen en lunteren
aansprakelijkheidsverzekering-doorwerth

AVP vergelijken Doorwerth mei 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Zoals toestanden als een vaas laten vallen of je veroorzaakt een gebroken enkel. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €3,4 tot €5 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de vergelijkingstool kan iedereen snel Doorwerth AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke module overeenkomt met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als FBTO of Unive. Aan de hand daarvan ontvang je een passende dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Aegon pakket.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden bedragen die variëren van €1.300.000 tot 2.500.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinssamenstelling, en het eigen risico. De tarieven fluctueren tussen de €3,85 tot €5,85.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Mensen op leeftijd hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Doorwerth afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Alleenstaand of daarnaast een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je de beste AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Doorwerth? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 6865.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2023

 • Ditzo AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen variëren enorm. De dekkingen via Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke aanbieder werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Doorwerth? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Factureer jaarlijks: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €2,6 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedel- en opstalverzekering. Maar ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Doorwerth verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Binnen 5 minuten had ik de AVP online afgesloten’

W. van der Horst, Doorwerth (mei 2023)