Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wilbertoord

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Wilbertoord? Zo’n AVP is de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schade aan spullen of bijvoorbeeld schade aan personen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • je morst een kop koffie over een meubel van een vriend
 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wilbertoord, gemeente Mill en Sint Hubert, Noord-Brabant sluit je al af voor €2,3 tot €5,65. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMill en Sint Hubert
(Regio) nummer0485 (+31485)
Bewoners10.801
Postcodegebied5455
WijkenMill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord
Plaatsen nabijverzekering-sint-hubert, aansprakelijkheidsverzekering-langenboom, polis-mill, verzekering-haps, AVP-rijkevoort-de-walsert en rijkevoort
aansprakelijkheidsverzekering-wilbertoord

AVP vergelijken Wilbertoord mei 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn omstandigheden als je stoot iemands laptop van tafel en tevens je rijdt iemand aan met de fiets. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €3,35 t/m €5 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels de vergelijkingstool kan je eenvoudig Wilbertoord AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product matcht met jouw voorwaarden. Misschien wel OHRA of Verzekeruzelf.nl. Op die manier ontvang je een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook De Goudse dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Maar het is wel sterk aan te raden. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.000.000 – 2.800.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies fluctueren tussen de €3,75 – €4,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Mensen op leeftijd krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wilbertoord afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Alleenstaand of misschien een gezin met kinderen? Grote gezinnen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar ook voor bijv. €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wilbertoord? Vind en vergelijk alle verzekeraars in de regio 5455.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van mei 2024

 • Inshared AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten kunnen enorm afwijken. Een polis via Klaverblad is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe komt dat? Iedere partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wilbertoord? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €2,4 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering vallen daar vaak ook binnen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Wilbertoord verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-deal
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

N. Schouten, Wilbertoord (mei 2024)