Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Heeswijk-Dinther

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Heeswijk-Dinther? Definitie AVP: een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Deze polis wordt relevant zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. In de regel heb je het dan over schades aan goederen maar ook letselschade. Je kunt denken aan situaties als:

 • jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je morst bier over de bank van de buurman
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze, Noord-Brabant wordt al aangeboden vanaf €3,8 tot €4,65. Zo ben je al verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBernheze
Netnummer0413 (+31413)
Bewoners29.880
Postcodegebied5472
WijkenVorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel
Plaatsen in de regioverzekering-loosbroek, aansprakelijkheidsverzekering-erp, polis-veghel, verzekering-rijkevoort-de-walsert, AVP-wilbertoord en sint-hubert
aansprakelijkheidsverzekering-heeswijk-dinther

AVP vergelijken Heeswijk-Dinther mei 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn cases als u laat iets waardevols vallen en tevens letselschade als een gebroken arm. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €2,75 t/m €4,45 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij onze tool kun je moeiteloos Heeswijk-Dinther AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke polis rijmt met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of Centraal Beheer. Op die manier heb je een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Europeesche dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet toegebracht vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Maar meer dan 95% van de mensen heeft er een. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.300.000 tot zo’n 2.900.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De kosten schommelen tussen de €3,95 t/m €4,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Heeswijk-Dinther afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of wellicht een partner en/of kids? Grote gezinnen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een hogere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Heeswijk-Dinther? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5472, 5473.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van mei 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • HEMA Inboedelverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan spullen of personen. Je hebt het al gezien: de onkosten verschillen wel degelijk. De polissen van OHRA is soms net wat duurder dan een product van Unive. Hoe is dat mogelijk? Zo’n verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Heeswijk-Dinther? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €3,3 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Heeswijk-Dinther verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Alles-in-1-korting
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

L. Willems, Heeswijk-Dinther (mei 2024)