Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lisse

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Lisse? Omschrijving AVP: de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Dit heb jij nodig als jij schade bij iemand anders aanricht. Het gaat om schade aan elektronica en letselschade (schade aan personen). Denk dan aan cases zoals:

 • je morst bier over het tapijt van een vriend
 • de hond maakt iets kapot
 • je veroorzaakt een gebroken pols
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lisse, gemeente Lisse, Zuid-Holland wordt al aangeboden vanaf €3,95 tot €4,1. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLisse
Netnummer0252 (+31252)
Bewoners22606
Postcodegebied2160
BuurtenDe Loosters, Halfweg, Meer en Duin, De Blinkerd, Meerenburgh, Oranjewijk, Zeeheldenwijk, Bloemenwijk, Centrum, Berkhout, Van Rijckevorsel, Componistenwijk, Schilderswijk, Vogelwijk, Dever, Geestwater, Vrouwenpolder, Lisse Rond, De Engel, Ter Beek, Roovers Broek
Naburige plaatsenverzekering-Lingewaard, aansprakelijkheidsverzekering-Lingewaal, polis-Leusden, verzekeringspakket-Leudal, Lelystad en verzekeraar-Leidschendam-Voorburg
aansprakelijkheidsverzekering-lisse

AVP vergelijken Lisse augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn omstandigheden als je morst bier over een meubel van de buurman of je veroorzaakt een gebroken been. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €2,65 tot €5,45 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels de de vergelijker kan je eenvoudig Lisse AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering matcht met jouw wensen. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of Unive. Vervolgens heb je een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: ANWB polis.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Alleen is het niet heel onverstandig. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor relatief lage maandbedragen ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.300.000 tot 2.500.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie hangt samen met het totaalbedrag, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten vinden we terug tussen de €2,9 – €5,25.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lisse afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.000.000. Een dure dekking betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lisse? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 2160, 2161, 2162, 2163.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • ABN-AMRO AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • Unigarant Inboedelverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen variëren enorm. De polissen van HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan een product van ABN-AMRO. Is hiervoor een verklaren? Elke maatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lisse? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €2,85 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Lisse verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakketvoordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

Fam. Willems, Lisse (augustus 2022)