Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lithoijen

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Lithoijen? Een AVP is een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Hij komt van pas als je iemand spullen beschadigd. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of lichamelijke verwondingen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • een macbook laten vallen
 • je gooit frisdrank over een meubel van de buurman
 • je knalt met je fiets op een stilstaande auto
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lithoijen, gemeente Oss, Groningen sluit je al af voor €2,55 – €4,05. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOss
(Net) nummer0412 (+31412)
Inwoners90.003
Postcodes5396
BuurtschappenCentrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen
Naburige plaatsenverzekering-teeffelen, aansprakelijkheidsverzekering-oijen, polis-nuland, verzekering-reek, AVP-nistelrode en geffen
aansprakelijkheidsverzekering-lithoijen

AVP vergelijken Lithoijen april 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Denk dan aan cases als je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw en door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Aan de hand van de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €2,65 – €5,75 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.500.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Aan de hand van de AVP-vergelijker kan men direct Lithoijen AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module matcht met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared of Ditzo. Vervolgens geniet je van een passende dekking, en gunstige tarieven!Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: nowGo afsluiten.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen buiten deze module.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar is het niet heel onverstandig. Wellicht – voornamelijk bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.400.000oplopend tot 2.500.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en het gekozen eigen risico. De prijzen liggen tussen de €3,35 – €5,55.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lithoijen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of misschien een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor €0,echter onder andere ook €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lithoijen? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 5396.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

 • HEMA AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan anderen. Je hebt het al gezien: de onkosten verschillen wel degelijk. De modules via Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw verzekeraar biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lithoijen? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Beginnend bij €1,95 ben je al goed verzekerd. Wellicht kan het nog voordeliger. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Lithoijen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatievoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Één maandelijkse nota

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

I. Bos, Lithoijen (april 2024)