Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Oss

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Oss? Een AVP is een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Hij komt van pas als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan eigendommen of (blijvende) schade met letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je stoot iemands macbook van tafel
 • je morst frisdrank over het tapijt van iemand
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Oss, gemeente Oss, Groningen sluit je al af voor €3,8 tot €5,75. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOss
Regionummer0412 (+31412)
Aantal inwoners90003
Postcodegebieden5340
WijkenCentrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen
Plaatsen nabijverzekering-Opsterland, aansprakelijkheidsverzekering-Opmeer, polis-Oostzaan, verzekeringspakket-Ooststellingwerf, Oosterhout en verzekeraar-Oost Gelre
aansprakelijkheidsverzekering-oss

AVP vergelijken Oss augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan cases als je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw of je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen een speciale aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf slechts €2,7 – €4,1 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de vergelijkingstool kan iedereen snel Oss AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke polis matcht met jouw eisen. Misschien wel Nationale Nederlanden en Ditzo. Op die manier profiteer je van een passende dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Europeesche polis.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Toch meer dan 95% van de mensen heeft er een. Soms – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.250.000 tot 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en het eigen risico. De kosten schommelen tussen de €2,05 – €5,15.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Mensen op leeftijd hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Oss afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of daarnaast een familie met kids? Families met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €100.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Oss? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 5340, 5341, 5342, 5343, 5344, 5345, 5346, 5347, 5348, 5349.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen kunnen enorm afwijken. De polissen van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Hoe komt dat? Jouw verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Oss? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €3,5 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Oss verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Extra voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

Fam. van Leeuwen, Oss (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente