Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Dirkshorn

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Dirkshorn? Deze AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. De dekking is noodzakelijk zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schades aan producten of bijvoorbeeld letselschade (schade aan personen). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw
 • je stoot iemands iphone van tafel
 • letselschade als een gebroken arm
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Dirkshorn, gemeente Schagen, Noord-Holland is al verkrijgbaar vanaf €2,2 – €4,5. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
(Regio) nummer0224 (+31224)
Aantal inwoners46.159
Postcodegebieden1746
BuurtschappenWijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe
Naburige plaatsenverzekering-sint-maarten, aansprakelijkheidsverzekering-waarland, polis-zijdewind, verzekering-winkel, AVP-t-veld en oude-niedorp
aansprakelijkheidsverzekering-dirkshorn

AVP vergelijken Dirkshorn juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan taferelen als je morst rode wijn over het tapijt van iemand en tevens iemand breekt zijn pols door jouw schuld. In het geval dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Binnen een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €2 t/m €4,6 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.250.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kun jij gemakkelijk Dirkshorn AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering overeenkomt met jouw eisen. Bijvoorbeeld FBTO of HEMA. Vervolgens kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ANWB inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Wellicht – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot zo’n 2.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het verzekerde bedrag, het type huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €2,65 t/m €5,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Dirkshorn afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of ook een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis betekent een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €200.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Dirkshorn? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 1746.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan personen en spullen. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen van Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke aanbieder werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Dirkshorn? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €1,95 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Dirkshorn verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatie-deal
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Gemakkelijk online schade declareren’

K. Brouwer, Dirkshorn (juni 2024)