Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zelhem

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Zelhem? Omschrijving AVP: de verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica en/of geestelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst wijn over de bank van een familielid
 • je gooit wijn over het tapijt van een familielid
 • iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zelhem, gemeente Bronckhorst, Gelderland is al verkrijgbaar vanaf €2,8 tot €5,55. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBronckhorst
Netnummer0314 (+31314)
Aantal inwoners36.510
Postcodegebied7020
WijkenHengelo, Zelhem, Vorden, Steenderen, Hummelo en Keppel
Plaatsen nabijverzekering-gaanderen, aansprakelijkheidsverzekering-terborg, polis-hummelo, verzekering-lathum, AVP-laag-keppel en hoog-keppel
aansprakelijkheidsverzekering-zelhem

AVP vergelijken Zelhem februari 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld cases als een telefoon laten vallen of jouw dochter fietst tegen een auto aan. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €4 t/m €6,15 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels onze tool kan iedereen snel Zelhem AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke AVP overeenkomt met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden en ABN-AMRO. Daardoor ontvang je een transparante dekking, en een lage premie! Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Reaal pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor enkele tientjes per jaar ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.250.000 tot 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten schommelen tussen de €2,8 – €5,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Bejaarden krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zelhem afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of juist een partner en/of kids? Families met kinderen betalen meer premie.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,echter onder andere ook €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zelhem? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 7020, 7021.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van februari 2024

 • ABN-AMRO AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • SNS Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • SNS Inboedel en opstal

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je je voor kosten van schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten variëren enorm. Een polis via OHRA kan soms fors duurder zijn dan een verzekering van Ditzo. Is dit te verklaren? De verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zelhem? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Betaal je de premie in één keer? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Met een premie van €2,75 profiteer je van een prima dekking. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Zelhem verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Gemakkelijk online schade declareren’

O. de Koning, Zelhem (februari 2024)