Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Teeffelen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Teeffelen? Omschrijving AVP: de verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Hij komt van pas als jij schade bij iemand anders aanricht. In de regel heb je het dan over schades aan producten of letselschade (schade aan personen). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • jouw hond bijt iemand op straat
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Teeffelen, gemeente Oss, Groningen is er al vanaf €3,25 – €5,45. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOss
Netnummer0412 (+31412)
Aantal inwoners90.003
Postcodes5395
BuurtschappenCentrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen
Plaatsen in de regioverzekering-oijen, aansprakelijkheidsverzekering-nuland, polis-nistelrode, verzekering-zeeland, AVP-geffen en heesch
aansprakelijkheidsverzekering-teeffelen

AVP vergelijken Teeffelen juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn omstandigheden als een kunstwerk laten vallen of jouw dochter fietst tegen een auto aan. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €2,65 tot €4,3 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.250.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de vergelijkingstool kan je eenvoudig Teeffelen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering in lijn is met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon en Ditzo. Aan de hand daarvan ontvang je een duidelijke dekking, en gunstige tarieven!Iets interessants op het spoor gekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Nederlanden van Nu afsluiten.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter raden verzekeringsexperts het wel aan. Soms – in het bijzonder bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot zo’n 2.900.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het totaalbedrag, het type huishouden, en het eigen risico. De kosten fluctueren tussen de €3,35 t/m €5,00.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Teeffelen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis betekent een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Teeffelen? Bekijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5395.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2024

 • Inshared AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de onkosten wijken sterk van elkaar af. De polissen via Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van FBTO. Wat is daarvan de reden? Zo’n aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Teeffelen? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €2,6 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Daarnaast de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Teeffelen verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Woonpakket-aanbieding
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

O. Groen, Teeffelen (juni 2024)