Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Avenhorn

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Avenhorn? Zo’n AVP is de verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Hij komt van pas als je iemand spullen beschadigd. We hebben het vaak over schade aan elektronica maar ook letselschade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • iemand raakt gewoon door jouw huisdier
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Avenhorn, gemeente Koggenland, Noord-Holland is er al vanaf €2,5 – €4,5. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteKoggenland
(Net) nummer0229 (+31229)
Inwoners22.471
Postcodegebied1633
BuurtschappenWesterkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek
Plaatsen nabijverzekering-oudendijk, aansprakelijkheidsverzekering-andijk, polis-westwoud, verzekering-oosterleek, AVP-hoogkarspel en lutjebroek
aansprakelijkheidsverzekering-avenhorn

AVP vergelijken Avenhorn september 2021

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Onder andere cases als je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw maar ook door jouw schuld breekt iemand zijn been. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €2,85 t/m €5,85 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.250.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van de de vergelijker kun je moeiteloos Avenhorn AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welk product in lijn is met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Inshared of Unive. Zo kun je profiteren van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Aegon polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn niet gedekt.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. Wellicht – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.250.000 tot circa 2.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie komt tot stand door het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en het eigen risico. De onkosten vinden we terug tussen de €1,85 t/m €5,00.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Avenhorn afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Alleenstaand of wellicht een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag zorgt voor een hogere premie.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Avenhorn? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 1633.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van september 2021

 • OHRA AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de onkosten wijken sterk van elkaar af. De dekkingen via Klaverblad kan qua prijs afwijken van een AVP van FBTO. Wat is daarvan de reden? Jouw partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Avenhorn? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,25 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstalverzekering en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Avenhorn verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

Z. van den Pol, Avenhorn (september 2021)