Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hardenberg

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Hardenberg? Deze AVP is een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • je morst bier over een meubel van de buurman
 • letselschade als een gebroken arm
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hardenberg, gemeente Hardenberg, Overijssel wordt al aangeboden vanaf €2,85 tot €6. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0523 (+31523)
Inwoners59687
Postcodegebied7770
BuurtenAne, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld
Plaatsen nabijverzekering-Halderberge, aansprakelijkheidsverzekering-Haarlemmermeer, polis-Haarlemmerliede en Spaarnwoude, verzekeringspakket-Haarlem, Haaren en verzekeraar-Haaksbergen
aansprakelijkheidsverzekering-hardenberg

AVP vergelijken Hardenberg augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan taferelen als je stoot iemands iphone van tafel dan wel jouw dochter fietst tegen een auto aan. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Aan de hand van een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €1,95 – €5,8 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Dankzij onze tool kun jij gemakkelijk Hardenberg AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke dekking in lijn is met jouw eisen. Wellicht een polis van OHRA of ABN-AMRO. Vervolgens heb je een duidelijke dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: ANWB dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen is het niet heel onverstandig. In de praktijk – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.250.000oplopend tot 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De onkosten vinden we terug tussen de €3,05 tot €4,3.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen krijgen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hardenberg afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of wellicht een partner met kinderen? Huishoudens met kids betalen meer premie.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hardenberg? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 7770, 7771, 7772, 7773.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de tarieven variëren enorm. Een polis via HEMA kan soms fors duurder zijn dan een verzekering van ABN-AMRO. Hoe ontstaan deze verschillen? Zo’n verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hardenberg? Dit verschilt per situatie. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €3,45 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Hardenberg verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Extra voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

E. Smeets, Hardenberg (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente