Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Den Bommel

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Den Bommel? De AVP is de verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schade aan spullen maar ook (blijvende) schade met letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid
 • je morst bier over een meubel van de buurman
 • je rijdt iemand aan met de fiets
De polis is vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Den Bommel, gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland wordt al aangeboden vanaf €1,95 tot €4,75. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Regionummer0187 (+31187)
Bewoners48.321
Postcodegebied3258
BuurtenGoedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen
Plaatsen in de buurtverzekering-ooltgensplaat, aansprakelijkheidsverzekering-achthuizen, polis-oude-tonge, verzekering-melissant, AVP-ouddorp en goedereede
aansprakelijkheidsverzekering-den-bommel

AVP vergelijken Den Bommel juli 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Denk dan aan gebeurtenissen als een vaas laten vallen en je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Aan de hand van een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €2,1 – €5,8 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de de vergelijker kun jij gemakkelijk Den Bommel AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP matcht met jouw eisen. Wellicht een polis van Klaverblad en HEMA. Zo heb je een transparante dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Interpolis pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen het is wel sterk aan te raden. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.500.000 – 2.700.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De tarieven vinden we terug tussen de €1,9 – €5,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Mensen op leeftijd profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Den Bommel afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of juist een familie met kids? Families met kinderen zijn duurder uit.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.250.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de beste AVP’s. Selecteer een verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Den Bommel? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 3258.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juli 2024

 • FBTO AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de onkosten variëren enorm. De polissen van Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van een product van Unive. Wat is daarvan de reden? Elke verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Den Bommel? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Neem jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €2,55 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Daarnaast de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Den Bommel verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatievoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

H. de Bruin, Den Bommel (juli 2024)