Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Blaricum

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Blaricum? Een AVP is een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schades aan goederen of lichamelijke verwondingen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een glas cola over de bank van de buurman
 • je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Blaricum, gemeente Blaricum, Noord-Holland vind je al vanaf €3,5 – €5,9. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBlaricum
(Regio) nummer035 (+3135)
Bewoners9622
Postcodes1260
BuurtenWijk 00
Plaatsen in de regioverzekering-Bladel, aansprakelijkheidsverzekering-Binnenmaas, polis-Beverwijk, verzekeringspakket-Beuningen, Best en verzekeraar-Bernheze
aansprakelijkheidsverzekering-blaricum

AVP vergelijken Blaricum augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Zoals toestanden als jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders of je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Mits ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €3,85 t/m €5,55 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Blaricum AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering past bij jouw eisenpakket. Misschien wel Inshared of HEMA. Daardoor geniet je van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: ABN AMRO afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks is het niet heel onverstandig. Soms – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.000.000 – 2.250.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies bedragen circa €2,65 tot €4,9.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen betalen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Blaricum afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Ben je alleen of juist een gezin met kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoger bedrag resulteert in een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen de beste AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Blaricum? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 1260, 1261, 1262, 1272.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan spullen van een derde. Het is duidelijk: de premies zijn aan verandering onderhevig. De modules via Klaverblad kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van Nationale Nederlanden. Hoe komt dat? Zo’n verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Blaricum? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €2,65 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Blaricum verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

R. de Bruyn, Blaricum (augustus 2022)