Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Goedereede

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Goedereede? Deze AVP is een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schade aan elektronica en/of letselschade (schade aan personen). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst een glas drinken over de bank van een vriend
 • jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • letselschade als een gebroken arm
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Goedereede, gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland vind je al vanaf €2,7 t/m €4,15. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Regio) nummer0187 (+31187)
Inwoners48.321
Postcodegebieden3252
WijkenGoedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen
Naburige plaatsenverzekering-stellendam, aansprakelijkheidsverzekering-herkingen, polis-melissant, verzekering-middelharnis, AVP-dirksland en sommelsdijk
aansprakelijkheidsverzekering-goedereede

AVP vergelijken Goedereede december 2023

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld omstandigheden als je zoontje schiet door de ruit bij de buren en tevens je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Binnen een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2,1 – €4,65 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Goedereede AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering matcht met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden en Ditzo. Vervolgens ontvang je een goede dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: HEMA pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.500.000 tot zo’n 2.600.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en de eigen bijdrage. De premies vinden we terug tussen de €3,7 tot €6,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Goedereede afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een gezin met kinderen? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.000.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Goedereede? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 3252.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van december 2023

 • HEMA AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Reaal GGP (adviseur)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan derden. Zoals je hierboven kunt zien: de onkosten verschillen wel degelijk. De polissen via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? Elke verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Goedereede? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. De premie daalt wel flink
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,9 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Goedereede verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

Y. van der Laan, Goedereede (december 2023)