Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Schouwen-Duiveland

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Schouwen-Duiveland? Definitie AVP: een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Je moet dan denken aan schade aan elektronica of bijvoorbeeld letselschade. Denk dan aan cases zoals:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • je morst een glas drinken over de bank van een vriend
 • een gebroken arm door jouw toedoen
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Schouwen-Duiveland, gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland wordt al aangeboden vanaf €3,15 tot €6,1. Zo ben je al verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
Netnummer0111 (+31111)
Bewoners33735
Postcodes4316
WijkenZierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke
Plaatsen in de buurtverzekering-Schinnen, aansprakelijkheidsverzekering-Schiermonnikoog, polis-Schiedam, verzekeringspakket-Schagen, s-Hertogenbosch en verzekeraar-Rucphen
aansprakelijkheidsverzekering-schouwen-duiveland

AVP vergelijken Schouwen-Duiveland augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) brengt schade toe aan iets of iemand. Bijvoorbeeld cases als je morst een glas drinken over de bank van iemand maar ook je veroorzaakt een gebroken been. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €2,5 tot €5,4 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Schouwen-Duiveland AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis in lijn is met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Klaverblad en HEMA. Op die manier kun je profiteren van een transparante dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Centraal Beheer pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks is het niet heel onverstandig. Soms – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden jou een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot circa 2.900.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De tarieven vinden we terug tussen de €2,1 – €5,75.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Mensen op leeftijd profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Schouwen-Duiveland afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of ook een partner en/of kids? Grote gezinnen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de beste AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Schouwen-Duiveland? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 4316.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd tegen schade aan anderen. Het is duidelijk: de kosten kunnen enorm afwijken. Een verzekering van OHRA kan soms fors duurder zijn dan een product van Aegon. Hoe komt dat? De partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Schouwen-Duiveland? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je nuttige adviezen:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €2,4 ben je al goed verzekerd. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Daarnaast de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Schouwen-Duiveland verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • 1 duidelijke factuur

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

B. Maas, Schouwen-Duiveland (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente