Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Barger-Compascuum

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Barger-Compascuum? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schades aan producten en/of geestelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • een laptop laten vallen
 • door jouw schuld breekt iemand zijn been
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Barger-Compascuum, gemeente Emmen, Drenthe vind je al vanaf €2,45 tot €4,95. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
(Net) nummer0591 (+31591)
Aantal inwoners107.584
Postcodes7884
BuurtschappenNieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen
Naburige plaatsenverzekering-dwingeloo, aansprakelijkheidsverzekering-emmer-compascuum, polis-2e-valthermond, verzekering-valthe, AVP-valthermond en exloo
aansprakelijkheidsverzekering-barger-compascuum

AVP vergelijken Barger-Compascuum september 2021

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden brengt schade toe aan iets of iemand. Bijvoorbeeld toestanden als u laat iets waardevols vallen dan wel je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Op het moment dat jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €2,15 – €6,05 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de verzekeringsvergelijker kan men direct Barger-Compascuum AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP in lijn is met jouw eisen. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of HEMA. Zodoende heb je een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: ABN AMRO pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Echter raden verzekeringsexperts het wel aan. Wellicht – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) heb jij dat risico niet meer.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot 2.300.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De prijzen fluctueren tussen de €2,25 tot €4,05.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere mensen profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Barger-Compascuum afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen zijn duurder uit.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €150.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Barger-Compascuum? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 7884.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van september 2021

 • ABN-AMRO AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Lancyr Woonhuisverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de kosten kunnen enorm afwijken. Een verzekering via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van een verzekering van Unive. Is hiervoor een verklaren? Zo’n verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Barger-Compascuum? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €1,85 ben je al goed verzekerd. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Barger-Compascuum verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Alles-in-1-korting
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

F. Bosch, Barger-Compascuum (september 2021)