Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Borger-Odoorn

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Borger-Odoorn? Een AVP is een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra jij schade bij iemand anders aanricht. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica en bijv. psychische problemen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst frisdrank over de bank van iemand
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • letselschade als een gebroken arm
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Borger-Odoorn, gemeente Borger-Odoorn, Drenthe sluit je al af voor €2,3 – €5,6. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Regionummer0599 (+31599)
Bewoners25371
Postcodegebied9530
BuurtenBorger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Plaatsen nabijverzekering-Boekel, aansprakelijkheidsverzekering-Bodegraven-Reeuwijk, polis-Bloemendaal, verzekeringspakket-Blaricum, Bladel en verzekeraar-Binnenmaas
aansprakelijkheidsverzekering-borger-odoorn

AVP vergelijken Borger-Odoorn augustus 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Zoals situaties als je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid of jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €2,55 tot €4,45 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels de de vergelijker kun je moeiteloos Borger-Odoorn AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke module rijmt met jouw eisen. Bijvoorbeeld FBTO of Centraal Beheer. Daardoor ontvang je een transparante dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Allianz dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Bij toeval – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.000.000 tot zo’n 3.000.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en het eigen risico. De tarieven vinden we terug tussen de €3,7 tot €5,65.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen krijgen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Borger-Odoorn afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een hogere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Borger-Odoorn? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 9530, 9531.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Aegon AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan spullen of personen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies variëren enorm. De verzekeringen van Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Hoe komt dat? De maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Borger-Odoorn? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. De premie daalt wel flink
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €2,95 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Daarnaast de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Borger-Odoorn verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakket-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

Familie. van der Velde, Borger-Odoorn (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente