Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Borsele

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Borsele? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Dit is nodig op het moment dat je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schade aan elektronica of bijvoorbeeld letselschade als fysieke of psychische schade. Denk dan aan cases zoals:

 • een macbook laten vallen
 • je morst wijn over de bank van een familielid
 • jouw hond bijt iemand op straat
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Borsele, gemeente Borsele, Zeeland wordt al aangeboden vanaf €2,8 tot €5,8. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
Netnummer0113 (+31113)
Aantal inwoners22612
Postcodegebieden4450
WijkenBaarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek
Plaatsen in de omgevingverzekering-Borne, aansprakelijkheidsverzekering-Borger-Odoorn, polis-Boekel, verzekeringspakket-Bodegraven-Reeuwijk, Bloemendaal en verzekeraar-Blaricum
aansprakelijkheidsverzekering-borsele

AVP vergelijken Borsele augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Zoals cases als je stoot iemands telefoon van tafel maar ook iemand breekt zijn pols door jouw schuld. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €3,45 t/m €5,6 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de de vergelijker kun jij gemakkelijk Borsele AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis in lijn is met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van FBTO en HEMA. Zo ontvang je een passende dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ANWB pakket.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Maar vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.400.000 tot 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De onkosten liggen tussen de €2,7 tot €4,35.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Borsele afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of ook een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering betekent een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Borsele? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 4450, 4451.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade aan personen en spullen. Je hebt het al gezien: de kosten variëren enorm. De verzekeringen van OHRA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een product van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Elke partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Borsele? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je nuttige adviezen:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en stap indien nodig over. Dat mag elk jaar opnieuw!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €2,00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Borsele verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatievoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

V. de Jonge, Borsele (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente