Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Steggerda

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Steggerda? Deze AVP is een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. Dit is nodig op het moment dat je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten en/of psychische problemen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • de hond springt iemand omver
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Steggerda, gemeente Weststellingwerf, Friesland is al verkrijgbaar vanaf €3,4 – €5,75. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Bewoners25.520
Postcodes8395
WijkenWolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde
Plaatsen in de regioverzekering-de-hoeve, aansprakelijkheidsverzekering-vinkega, polis-boijl, verzekering-doldersum, AVP-noordwolde en zandhuizen
aansprakelijkheidsverzekering-steggerda

AVP vergelijken Steggerda juni 2021

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn omstandigheden als een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders en jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf slechts €2,8 t/m €5,1 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels de de vergelijker kan men direct Steggerda AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking matcht met jouw eisenpakket. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA of Unive. Daardoor kun je profiteren van een goede dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Delta Lloyd juni 2021.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot zo’n 2.500.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief wordt bepaald door het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De kosten vinden we terug tussen de €2,6 – €4,35.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Mensen op leeftijd hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Steggerda afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of ook een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Steggerda? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 8395.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2021

 • Centraal Beheer AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstal (adviseur)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen via Klaverblad kan soms fors duurder zijn dan een product van ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? Elke verzekeraar werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Steggerda? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €2,35 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Steggerda verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Extra voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

K. de Leeuw, Steggerda (juni 2021)