Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wijk bij Duurstede

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Wijk bij Duurstede? Een AVP is een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Deze polis wordt relevant zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen en schade aan personen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • een erfstuk laten vallen
 • je gooit een glas cola over de bank van iemand
 • letselschade als een gebroken arm
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wijk bij Duurstede, gemeente Wijk bij Duurstede, Utrecht vind je al vanaf €4 t/m €4,1. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteWijk bij Duurstede
Regionummer0343 (+31343)
Bewoners23384
Postcodegebied3960
WijkenWijk bij Duurstede, Landelijk gebied, Cothen, Langbroek
Plaatsen in de regioverzekering-Wijdemeren, aansprakelijkheidsverzekering-Wijchen, polis-Wierden, verzekeringspakket-Westvoorne, Weststellingwerf en verzekeraar-Westland
aansprakelijkheidsverzekering-wijk-bij-duurstede

AVP vergelijken Wijk bij Duurstede juni 2024

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn cases als je morst wijn over de bank van een familielid of je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al voor €2,25 t/m €5,55 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.000.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Dankzij de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Wijk bij Duurstede AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welk product overeenkomt met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Aegon of Ditzo. Zo geniet je van een passende dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook ABN AMRO pakket.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks is het niet heel onverstandig. In enkele gevallen – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars werken met uitkeringen van €1.000.000 tot zo’n 2.500.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Wanneer je te maken hebt met letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het bedrag dat je verzekerd, de gezinssituatie, en het eigen risico. De onkosten fluctueren tussen de €2,85 tot €5,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wijk bij Duurstede afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of juist een gezin inclusief kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering zorgt voor een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €200.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wijk bij Duurstede? Ontdek alle verzekeraars in de regio 3960, 3961, 3962.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024 (pakketten)

 • Inshared AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Generali Inboedelverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan spullen of personen. Je hebt het al gezien: de kosten verschillen wel degelijk. Een dekking via Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Zo’n verzekeraar bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wijk bij Duurstede? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hieronder vind je praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Met een premie van €2,7 profiteer je van een prima dekking. Mogelijk is er een scherpere premie. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Wijk bij Duurstede verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Alles-in-1-korting
 • Centraal aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

K. Groen, Wijk bij Duurstede (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente