Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Westland

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Westland? De AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica maar ook persoonlijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw
 • je morst frisdrank over de bank van de buurman
 • je veroorzaakt een gebroken been
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Westland, gemeente Westland, Zuid-Holland vind je al vanaf €2,4 tot €5,35. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Regio) nummer0174 (+31174)
Inwoners104960
Postcodes2290
BuurtschappenNaaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde
Plaatsen nabijverzekering-Westerwolde, aansprakelijkheidsverzekering-Westervoort, polis-Westerveld, verzekeringspakket-West Maas en Waal, Werkendam en verzekeraar-Weesp
aansprakelijkheidsverzekering-westland

AVP vergelijken Westland juli 2024

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als je morst een kop koffie over de bank van een familielid dan wel iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Middels een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €2,95 tot €5,05 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de AVP-vergelijker kan iedereen snel Westland AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke AVP rijmt met jouw voorwaarden. Wellicht een polis van FBTO en Centraal Beheer. Daardoor geniet je van een betrouwbare dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Lancyr polis.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Maar is het niet heel onverstandig. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.000.000 – 2.500.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en de eigen bijdrage. De premies liggen tussen de €1,9 – €5,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Mensen op leeftijd hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Westland afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Alleenstaand of misschien een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €3.000.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Westland? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 2290, 2291, 2292.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • SNS Inboedel en opstal
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de kosten wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen van Inshared kan qua prijs afwijken van een verzekering van FBTO. Is dit te verklaren? Jouw maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Westland? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €2,7 profiteer je van een prima dekking. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Daarnaast de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Westland verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketvoordeel
 • Overzichtelijk
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

Dhr. Veenstra, Westland (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente