Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wijdemeren

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Wijdemeren? Omschrijving AVP: de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica maar ook persoonlijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je stoot iemands smartphone van tafel
 • je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman
 • je veroorzaakt een gebroken been
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wijdemeren, gemeente Wijdemeren, Noord-Holland vind je al vanaf €2,1 tot €4,55. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWijdemeren
Regionummer035 (+3135)
Inwoners23275
Postcodes1230
Buurtens-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Nederhorst den Berg
Plaatsen in de omgevingverzekering-Wijchen, aansprakelijkheidsverzekering-Wierden, polis-Westvoorne, verzekeringspakket-Weststellingwerf, Westland en verzekeraar-Westerwolde
aansprakelijkheidsverzekering-wijdemeren

AVP vergelijken Wijdemeren juli 2024

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan taferelen als je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman en tevens door jou breekt iemand een been. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €3,9 t/m €6,15 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.250.000

Snel alle polissen vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Wijdemeren AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product past bij jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden of ABN-AMRO. Vervolgens geniet je van een goede dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: SNS afsluiten.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – denk aan letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot zo’n 2.800.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie heeft als onderliggende factoren: het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De kosten liggen tussen de €1,85 – €5,00.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Mensen op leeftijd hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wijdemeren afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Een kleine gezin of juist een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoger bedrag zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €90.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wijdemeren? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 1230, 1231.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • OHRA AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • ZLM Gezinspakket
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan personen en spullen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de prijzen variëren enorm. De dekkingen van Klaverblad is soms net wat duurder dan een AVP van Unive. Hoe is dat mogelijk? Jouw partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wijdemeren? Dit verschilt per situatie. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Met een premie van €1,9 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedel- en opstalverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Wijdemeren verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakketvoordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

C. van der Velde, Wijdemeren (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente