Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Westvoorne

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Westvoorne? De AVP is de verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. In de regel heb je het dan over schades aan goederen en bijv. geestelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een vaas laten vallen
 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • door jou breekt iemand een been
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Westvoorne, gemeente Westvoorne, Zuid-Holland is er al vanaf €3 – €4,25. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
Regionummer0181 (+31181)
Aantal inwoners14197
Postcodegebieden3234
BuurtschappenRockanje, Oostvoorne
Plaatsen nabijverzekering-Weststellingwerf, aansprakelijkheidsverzekering-Westland, polis-Westerwolde, verzekeringspakket-Westervoort, Westerveld en verzekeraar-West Maas en Waal
aansprakelijkheidsverzekering-westvoorne

AVP vergelijken Westvoorne juli 2024

Het kan iedereen overkomen. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan toestanden als je morst frisdrank over de bank van de buurman of jouw dochter fietst tegen een auto aan. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €2,7 t/m €5,6 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Aan de hand van de vergelijkingstool kan je eenvoudig Westvoorne AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking in lijn is met jouw ideaalplaatje. Misschien wel Klaverblad of Verzekeruzelf.nl. Zo profiteer je van een betrouwbare dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: London Verzekeringen polis.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Toch is het niet heel onverstandig. In de praktijk – voornamelijk bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.400.000oplopend tot 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven schommelen tussen de €3,95 t/m €6,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Westvoorne afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een gezin met kinderen? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis betekent een hogere prijs.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of een bedrag van rond de €200.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Westvoorne? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 3234.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juli 2024

 • Klaverblad AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd tegen schade aan anderen. Je hebt het al gezien: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. Een polis van Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan de polis van Unive. Is dit te verklaren? Zo’n partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Westvoorne? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Met een premie van €3,75 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Westvoorne verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Wanneer mijn kinderen schade aanrichten is dat gewoon afgedekt’

U. Dijkstra, Westvoorne (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente