Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Harmelen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Harmelen? Een AVP is een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen of psychische problemen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • je gooit bier over de bank van een vriend
 • je veroorzaakt een gebroken pols
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Harmelen, gemeente Woerden, Utrecht wordt al aangeboden vanaf €2,9 – €4,25. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteWoerden
(Regio) nummer0348 (+31348)
Aantal inwoners51.161
Postcodes3480
BuurtenWoerden-Midden, Woerden-West, Woerden-Oost, Buitengebied Woerden-West, Buitengebied Woerden-Oost, Harmelen, Kamerik, Zegveld
Plaatsen in de buurtverzekering-zegveld, aansprakelijkheidsverzekering-kamerik, polis-hekendorp, verzekering-haarzuilens, AVP-waarder en driebruggen
aansprakelijkheidsverzekering-harmelen

AVP vergelijken Harmelen februari 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere gebeurtenissen als jij maakt krassen op de auto van de buurman en je veroorzaakt een ongeluk. In het geval dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, dan kan dit flink in de papieren lopen. Aan de hand van de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €3,4 – €5,4 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Via onze tool kan iedereen snel Harmelen AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke dekking matcht met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Klaverblad of Centraal Beheer. Op die manier kun je profiteren van een transparante dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Delta Lloyd polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars gaan uit van uitkeringen van €1.250.000 tot zo’n 3.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De kosten liggen tussen de €2,15 – €5,9.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Harmelen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of juist een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag zorgt voor een hogere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Harmelen? Bekijk alle verzekeraars in de regio 3480, 3481.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van februari 2024

 • Ditzo AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Generali Woonpakket

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan spullen of personen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de premies zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen via Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van Unive. Is dit te verklaren? Jouw verzekeringsmaatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Harmelen? Dit verschilt per situatie. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €4,00 profiteer je van een prima dekking. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Denk aan de de opstal en inboedel. Maar ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Harmelen verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-korting
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Een zorgeloos gevoel in situaties met schade’

A. van der Wal, Harmelen (februari 2024)