Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Goingarijp

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Goingarijp? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra jij schade bij iemand anders aanricht. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen en bijv. lichamelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst een kop koffie over de bank van een familielid
 • een vaas laten vallen
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Goingarijp, gemeente De Fryske Marren, Friesland vind je al vanaf €3,95 tot €4,15. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Regionummer0566 (+31566)
Aantal inwoners51.265
Postcodes8511
BuurtenAkmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel
Plaatsen in de omgevingverzekering-delfstrahuizen, aansprakelijkheidsverzekering-rohel, polis-haskerhorne, verzekering-terherne, AVP-snikzwaag en joure
aansprakelijkheidsverzekering-goingarijp

AVP vergelijken Goingarijp juli 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Zoals taferelen als je stoot iemands laptop van tafel maar ook jouw dochter fietst tegen een auto aan. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €3,7 t/m €5,05 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Aan de hand van de vergelijkingstool kun jij gemakkelijk Goingarijp AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis matcht met jouw voorwaarden. Denk aan aanbieder als OHRA of Verzekeruzelf.nl. Zodoende ontvang je een goede dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Sluit deze direct online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: ANWB dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks is het niet heel onverstandig. Mogelijk – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.400.000 tot zo’n 2.500.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies liggen tussen de €2,00 t/m €4,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Goingarijp afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of wellicht een partner met kinderen? Huishoudens met kids hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag houdt wel in; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of een bedrag van rond de €200.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Goingarijp? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 8511.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan spullen van een derde. Het is duidelijk: de onkosten kunnen enorm afwijken. Een dekking van Klaverblad kan soms fors duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Hoe komt dat? De maatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Goingarijp? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Sluit je AVP af samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €3,95 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Tevens, de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Goingarijp verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-korting
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

V. Bos, Goingarijp (juli 2024)