Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Bunnik

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Bunnik? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij privé eigendommen van mensen ruïneert. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica of bijvoorbeeld letselschade (schade aan personen). Denk dan aan cases zoals:

 • de hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je gooit bier over het tapijt van een vriend
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Bunnik, gemeente Bunnik, Utrecht sluit je al af voor €3,35 tot €6,05. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBunnik
(Net) nummer030 (+3130)
Bewoners14773
Postcodegebied3703
BuurtschappenBunnik, Odijk, Werkhoven
Plaatsen in de omgevingverzekering-Brunssum, aansprakelijkheidsverzekering-Brummen, polis-Bronckhorst, verzekeringspakket-Brielle, Breda en verzekeraar-Boxtel
aansprakelijkheidsverzekering-bunnik

AVP vergelijken Bunnik augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan taferelen als een iphone laten vallen of door jou breekt iemand een been. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3,75 t/m €5,65 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Bunnik AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis rijmt met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of Ditzo. Op die manier kun je profiteren van een transparante dekking, en een lage premie! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: ING dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen is het niet heel onverstandig. In de praktijk – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.500.000oplopend tot 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €2,8 t/m €4,4.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Bejaarden profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Bunnik afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een familie met kids? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.000.000 tot €2.000.000. Een dure dekking zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €150.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Bunnik? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 3703, 3704, 3980, 3981.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan derden. Het is duidelijk: de premies kunnen enorm afwijken. Een polis via HEMA kan qua prijs afwijken van de polis van Unive. Is hiervoor een verklaren? Jouw maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Bunnik? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €3,2 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Bunnik verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakketvoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Minder administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

B. van Dongen, Bunnik (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente