Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Maarsbergen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Maarsbergen? Definitie AVP: een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Dit heb jij nodig als je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schade aan elektronica of (blijvende) schade met letsel. Om je direct een idee te geven:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Maarsbergen, gemeente Utrechtse Heuvelrug, Utrecht is al verkrijgbaar vanaf €2,05 – €4,05. Zo ben je al verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
(Regio) nummer0343 (+31343)
Aantal inwoners48.506
Postcodegebieden3953
BuurtschappenDoorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn
Plaatsen in de regioverzekering-maarn, aansprakelijkheidsverzekering-langbroek, polis-cothen, verzekering-elst, AVP-leersum en doorn
aansprakelijkheidsverzekering-maarsbergen

AVP vergelijken Maarsbergen juli 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan situaties als een erfstuk laten vallen maar ook je veroorzaakt een gebroken been. Wanneer blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Via een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €2,3 tot €4,65 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.250.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Maarsbergen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke polis overeenkomt met jouw voorwaarden. Misschien wel Nationale Nederlanden en Verzekeruzelf.nl. Vervolgens ontvang je een duidelijke dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: InShared inboedelverzekering.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Wellicht – voornamelijk bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden uitkeringen van €1.000.000oplopend tot 2.400.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten liggen tussen de €4,00 t/m €4,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen betalen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Maarsbergen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of misschien een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de beste AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Maarsbergen? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 3953.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • FBTO AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan derden. Je hebt het al gezien: de tarieven verschillen wel degelijk. De modules van Centraal Beheer kan soms fors duurder zijn dan een AVP van FBTO. Hoe komt dat? Jouw partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Maarsbergen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €3,8 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Maarsbergen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Als ik schade maak heb ik een stukje zekerheid’

G. Peters, Maarsbergen (juli 2024)