Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Deventer

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Deventer? De AVP is de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen en bijv. lichamelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst rode wijn over het tapijt van iemand
 • je gooit bier over de bank van de buurman
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Deventer, gemeente Deventer, Overijssel vind je al vanaf €3,2 tot €4,65. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDeventer
(Regio) nummer0575 (+31575)
Inwoners98869
Postcodegebieden7400
BuurtenBinnenstad, De Hoven, Zandweerd, Voorstad, Borgele en Platvoet, Keizerslanden, Rivierenwijk en Bergweide, Colmschate-Noord, Colmschate-Vijfhoek, Colmschate-Zuid, Diepenveen, Schalkhaar, Okkenbroek, Lettele, Bathmen
Plaatsen nabijverzekering-Deurne, aansprakelijkheidsverzekering-Den Helder, polis-Den Haag, verzekeringspakket-Delfzijl, Delft en verzekeraar-De Wolden
aansprakelijkheidsverzekering-deventer

AVP vergelijken Deventer augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan omstandigheden als je stoot iemands ipad van tafel dan wel een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €2,15 t/m €5,65 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de de vergelijker kan iedereen snel Deventer AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke module overeenkomt met jouw wensen. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden en Centraal Beheer. Zo kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: ABN AMRO dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Maar is het niet heel onverstandig. Zo nu en dan – in het bijzonder bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden uitkeringen van €1.300.000 tot zo’n 2.900.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en de eigen bijdrage. De tarieven schommelen tussen de €3,75 t/m €5,8.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Deventer afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of ook een familie met kids? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking houdt wel in; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of kies voor een bijdrage van €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Deventer? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 7400, 7401, 7411, 7412, 7413, 7414, 7415, 7416, 7417, 7418, 7419, 7420, 7421, 7422, 7423, 7424, 7425, 7426, 7427, 7428.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Inshared AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan personen en spullen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de premies kunnen enorm afwijken. De verzekeringen via Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan de polis van Aegon. Is hiervoor een verklaren? Elke verzekeraar biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Deventer? Dit verschilt per situatie. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Voor een bedrag van €2,45 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Natuurlijk de opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Deventer verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

Y. Vos, Deventer (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente