Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Haarlem

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Haarlem? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Deze polis wordt relevant zodra je iemand spullen beschadigd. We hebben het vaak over schades aan goederen en bijv. lichamelijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een kop koffie over de bank van een familielid
 • je stoot iemands notebook van tafel
 • je knalt met je fiets op een stilstaande auto
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Haarlem, gemeente Haarlem, Noord-Holland sluit je al af voor €2 tot €5,9. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlem
Regionummer023 (+3123)
Bewoners158140
Postcodegebied2000
WijkenOude Stad, Haarlemmerhoutkwartier, Zijlwegkwartier, Houtvaartkwartier, Duinwijk, Aarder- en Veerpolder, Amsterdamsewijk, Slachthuiswijk, Parkwijk, Transvaalwijk, Indischewijk, Ter Kleefkwartier, Te Zaanenkwartier, Vogelenwijk, Delftwijk, Vondelkwartier, Spaarndam, Europawijk, Boerhaavewijk, Molenwijk, Meerwijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Haaren, aansprakelijkheidsverzekering-Haaksbergen, polis-Gulpen-Wittem, verzekeringspakket-Grootegast, Groningen en verzekeraar-Grave
aansprakelijkheidsverzekering-haarlem

AVP vergelijken Haarlem augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Zoals omstandigheden als je gooit een glas cola over de bank van iemand of jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €2,1 – €4,05 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de de vergelijker kan je eenvoudig Haarlem AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product in lijn is met jouw voorwaarden. Wellicht een polis van FBTO en Verzekeruzelf.nl. Op die manier profiteer je van een goede dekking, en een lage premie! Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Bovag afsluiten.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. In de praktijk – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.000.000 – 2.400.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinssamenstelling, en het eigen risico. De prijzen vinden we terug tussen de €3,95 tot €5,7.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Senioren krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Haarlem afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of juist een partner en/of kids? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.000.000. Een dure dekking houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Haarlem? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 2000, 2001, 2002, 2003, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2019, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2031, 2032, 2033, 2034, 2035, 2036, 2037, 2051.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Ditzo AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • ANWB Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten zijn aan verandering onderhevig. De dekkingen van OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? Zo’n partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Haarlem? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €2,85 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Haarlem verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatievoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een duidelijke nota per maand

‘Prettige vergelijker, goed advies’

K. van de Velde, Haarlem (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente