Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Radewijk

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Radewijk? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Je moet dan denken aan schade aan spullen of bijvoorbeeld (blijvende) schade met letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een notebook laten vallen
 • de ipad laten vallen
 • je veroorzaakt een ongeval
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Radewijk, gemeente Hardenberg, Overijssel vind je al vanaf €2,35 tot €5,25. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Bewoners59.687
Postcodegebieden7791
BuurtenAne, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld
Plaatsen nabijverzekering-anerveen, aansprakelijkheidsverzekering-holtheme, polis-den-velde, verzekering-holthone, AVP-anevelde en ane
aansprakelijkheidsverzekering-radewijk

AVP vergelijken Radewijk juli 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn situaties als je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw en tevens je veroorzaakt een gebroken enkel. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Via een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €3,95 – €4,15 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €3.000.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de verzekeringsvergelijker kun jij gemakkelijk Radewijk AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welk product rijmt met jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als Klaverblad en HEMA. Daardoor heb je een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Aon Direct dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades met opzet toegebracht worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Toch het is wel sterk aan te raden. Mogelijk – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars werken met uitkeringen van €1.400.000 tot circa 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De tarieven schommelen tussen de €2,95 t/m €5,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Radewijk afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.000.000 tot €2.000.000. Een dure dekking betekent een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €45.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Radewijk? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 7791.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • OHRA AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de kosten verschillen wel degelijk. Een dekking via Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Radewijk? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €2,85 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Radewijk verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-deal
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Ook schades van onze kinderen zijn goed verzekerd’

G. van der Ven, Radewijk (juli 2024)