Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zaanstad

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Zaanstad? Definitie AVP: een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schade aan elektronica en/of letselschade als fysieke of psychische schade. Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zaanstad, gemeente Zaanstad, Noord-Holland wordt al aangeboden vanaf €3 t/m €5,45. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZaanstad
Regionummer075 (+3175)
Inwoners152466
Postcodes1544
BuurtschappenZaandam Zuid, Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog a/d Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie Oost, Krommenie West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord, Westzaan
Plaatsen in de buurtverzekering-Woudrichem, aansprakelijkheidsverzekering-Woudenberg, polis-Wormerland, verzekeringspakket-Woerden, Woensdrecht en verzekeraar-Winterswijk
aansprakelijkheidsverzekering-zaanstad

AVP vergelijken Zaanstad juni 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn taferelen als je morst wijn over het tapijt van een familielid of een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €2,8 t/m €5,6 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.250.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de AVP-vergelijker kan men direct Zaanstad AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke polis overeenkomt met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon en Centraal Beheer. Daardoor geniet je van een goede dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Unigarant afsluiten.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet toegebracht worden niet vergoed.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks het is wel sterk aan te raden. In de praktijk – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.250.000oplopend tot 2.900.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De prijzen schommelen tussen de €2,6 tot €4,95.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren betalen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zaanstad afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een partner en/of kids? Huishoudens met kids betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hogere prijs.

 4. Bepaal eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of kies voor een bijdrage van €45.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zaanstad? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 1544.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2024

 • Klaverblad AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • InShared Inboedelverzekering
 • ZLM Inboedel

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies wijken sterk van elkaar af. Een polis via OHRA is soms net wat duurder dan de polis van Unive. Wat is daarvan de reden? Jouw maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zaanstad? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €3,1 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Zaanstad verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakket-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Zekerheid in het geval van schade door ons toedoen’

K. de Lange, Zaanstad (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente