Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Woerden

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Woerden? Een AVP is een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schades aan goederen en/of geestelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman
 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • door jou breekt iemand een been
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Woerden, gemeente Woerden, Utrecht wordt al aangeboden vanaf €3,95 – €5,8. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteWoerden
(Regio) nummer0348 (+31348)
Aantal inwoners51161
Postcodes3440
WijkenWoerden-Midden, Woerden-West, Woerden-Oost, Buitengebied Woerden-West, Buitengebied Woerden-Oost, Harmelen, Kamerik, Zegveld
Plaatsen nabijverzekering-Woensdrecht, aansprakelijkheidsverzekering-Winterswijk, polis-Winsum, verzekeringspakket-Wijk bij Duurstede, Wijdemeren en verzekeraar-Wijchen
aansprakelijkheidsverzekering-woerden

AVP vergelijken Woerden augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan situaties als je gooit wijn over het tapijt van een familielid of je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Middels een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €3,7 – €4,05 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels de de vergelijker kun je moeiteloos Woerden AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke verzekering past bij jouw wensen. Wellicht een polis van Aegon en Verzekeruzelf.nl. Zodoende heb je een passende dekking, en een lage premie! Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Aegon pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Wellicht – vooral bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars bieden jou een verzekerd bedrag van €1.300.000oplopend tot 2.600.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief heeft te maken met het bedrag dat je verzekerd, de gezinssamenstelling, en de eigen bijdrage. De tarieven schommelen tussen de €2,6 t/m €4,15.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Bejaarden krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Woerden afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of wellicht een gezin met kinderen? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag betekent een duurdere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Woerden? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 3440, 3441, 3442, 3443, 3444, 3445, 3446, 3447, 3448, 3449.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Unive AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De dekkingen via Klaverblad kan soms fors duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Wat is daarvan de reden? Iedere partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Woerden? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €2,3 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Daarnaast de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Woerden verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Woonpakket-aanbieding
 • Centraal aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

F. van den Berg, Woerden (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente