Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Winterswijk

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Winterswijk? Zo’n AVP is de verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer per ongeluk iets stuk maakt van iemand. We hebben het vaak over schade aan elektronica maar ook geestelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je morst frisdrank over de bank van de buurman
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • een gebroken arm door jouw toedoen
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Winterswijk, gemeente Winterswijk, Gelderland wordt al aangeboden vanaf €3,7 tot €4,4. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Regionummer0543 (+31543)
Aantal inwoners28939
Postcodegebied7100
WijkenStad, Land
Plaatsen nabijverzekering-Winsum, aansprakelijkheidsverzekering-Wijk bij Duurstede, polis-Wijdemeren, verzekeringspakket-Wijchen, Wierden en verzekeraar-Westvoorne
aansprakelijkheidsverzekering-winterswijk

AVP vergelijken Winterswijk augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld toestanden als je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw en tevens door jouw schuld breekt iemand zijn been. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2,6 – €4,75 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van onze tool kan je eenvoudig Winterswijk AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module overeenkomt met jouw wensen. Wellicht een polis van Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Zodoende kun je profiteren van een transparante dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Aegon polis.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. Soms – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.400.000 tot 2.800.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het totaalbedrag, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €2,85 – €4,35.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Winterswijk afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een familie met kids? Grote gezinnen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €3.000.000. Een dure dekking betekent een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Winterswijk? Vind en vergelijk de beste aanbieders voor de regio 7100, 7101, 7102, 7103.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • ZLM Inboedel
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan anderen. Je hebt het al gezien: de tarieven variëren enorm. Een verzekering via Inshared is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Elke partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Winterswijk? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €4,00 heb je een prima polis. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Winterswijk verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

V. Dijkstra, Winterswijk (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente