Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wormerland

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Wormerland? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen en bijv. geestelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • een kunstwerk laten vallen
 • een gebroken arm door jouw schuld
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wormerland, gemeente Wormerland, Noord-Holland sluit je al af voor €3,2 t/m €5,45. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWormerland
(Net) nummer075 (+3175)
Bewoners15664
Postcodegebied1546
BuurtschappenWormer, Wijdewormer, Jisp
Plaatsen in de regioverzekering-Woerden, aansprakelijkheidsverzekering-Woensdrecht, polis-Winterswijk, verzekeringspakket-Winsum, Wijk bij Duurstede en verzekeraar-Wijdemeren
aansprakelijkheidsverzekering-wormerland

AVP vergelijken Wormerland augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn taferelen als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar ook een gebroken arm door jouw schuld. In het geval dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €2,75 – €5,05 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.250.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Met behulp van de vergelijkingstool kun jij gemakkelijk Wormerland AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke polis past bij jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA en Unive. Aan de hand daarvan profiteer je van een passende dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Turien en Co afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Alleen raden verzekeringsexperts het wel aan. Mogelijk – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.000.000 tot 3.000.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten vinden we terug tussen de €2,5 tot €4,55.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Senioren betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wormerland afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Een kleine gezin of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wormerland? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 1546.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • OHRA AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade aan anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen verschillen wel degelijk. De verzekeringen via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van de polis van Ditzo. Is dit te verklaren? Iedere aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wormerland? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €3,2 profiteer je van een prima dekking. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Wormerland verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

V. Martens, Wormerland (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente