Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering t Veld

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in t Veld? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen maar ook letselschade als fysieke of psychische schade. Denk dan aan cases zoals:

 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je morst een kop koffie over een meubel van een vriend
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in t Veld, gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland is er al vanaf €2,95 t/m €6. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Net) nummer0226 (+31226)
Inwoners47.546
Postcodes1735
BuurtenWinkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving
Plaatsen nabijverzekering-oude-niedorp, aansprakelijkheidsverzekering-nieuwe-niedorp, polis-lutjewinkel, verzekering-broek-op-langedijk, AVP-winkel en oudkarspel
aansprakelijkheidsverzekering-t-veld

AVP vergelijken t Veld oktober 2023

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als je stoot iemands kunstwerk van tafel en tevens iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Binnen de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €2,3 – €4,6 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via onze tool kan men direct t Veld AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product in lijn is met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als FBTO of Centraal Beheer. Zodoende geniet je van een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: ABN AMRO inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Maar meer dan 95% van de mensen heeft er een. In de praktijk – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.500.000 tot circa 2.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De prijzen bedragen circa €3,2 tot €4,6.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere mensen betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit t Veld afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of ook een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in t Veld? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 1735.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van oktober 2023

 • Klaverblad AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd tegen schade aan anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies zijn aan verandering onderhevig. Een dekking via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van een AVP van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Zo’n aanbieder werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in t Veld? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €3,55 heb je een prima polis. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Echter, ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in t Veld verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Één maandelijkse nota

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

U. van der Veen, t Veld (oktober 2023)