Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Winkel

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Winkel? Deze AVP is een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schades aan producten of psychische problemen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • je morst een kop koffie over de bank van een familielid
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je veroorzaakt een ongeval
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Winkel, gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland sluit je al af voor €2,35 t/m €4,55. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0224 (+31224)
Inwoners47.546
Postcodegebieden1730
WijkenWinkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving
Plaatsen in de regioverzekering-oudkarspel, aansprakelijkheidsverzekering-zuid-scharwoude, polis-noord-scharwoude, verzekering-hensbroek, AVP-broek-op-langedijk en aartswoud
aansprakelijkheidsverzekering-winkel

AVP vergelijken Winkel juli 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Zoals gebeurtenissen als je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman maar ook je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Op het moment dat jij wettelijk aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €2 – €4,95 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels de verzekeringsvergelijker kan men direct Winkel AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke module in lijn is met jouw eisen. Bijvoorbeeld FBTO of Centraal Beheer. Zo kun je profiteren van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Univé polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet vallen niet binnen de dekking.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen is het niet heel onverstandig. Soms – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.000.000 tot 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten liggen tussen de €2,15 tot €6,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Winkel afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of misschien een partner met kinderen? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Winkel? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 1730, 1731, 1733.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juli 2024

 • Inshared AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd tegen schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de prijzen wijken sterk van elkaar af. Een dekking van OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Aegon. Hoe is dat mogelijk? Iedere assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Winkel? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Beginnend bij €2,25 heb je een prima polis. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Winkel verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatievoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

N. Vos, Winkel (juli 2024)