Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ouder-Amstel

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Ouder-Amstel? De AVP is de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit is nodig op het moment dat jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Het gaat om schades aan goederen of bijvoorbeeld letselschade als fysieke of psychische schade. Denk dan aan cases zoals:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw
 • jouw hond bijt iemand op straat
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ouder-Amstel, gemeente Ouder-Amstel, Noord-Holland is er al vanaf €2,5 – €5,8. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOuder-Amstel
Regionummer020 (+3120)
Inwoners13411
Postcodegebied1190
WijkenWijk 00
Plaatsen nabijverzekering-Oude IJsselstreek, aansprakelijkheidsverzekering-Oud-Beijerland, polis-Oss, verzekeringspakket-Opsterland, Opmeer en verzekeraar-Oostzaan
aansprakelijkheidsverzekering-ouder-amstel

AVP vergelijken Ouder-Amstel mei 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij (of een ander gezinslid) brengt schade toe aan iets of iemand. Zoals gebeurtenissen als je morst een kop koffie over de bank van een familielid en tevens je rijdt iemand aan met de fiets. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €2,8 tot €5,4 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels onze tool kun je moeiteloos Ouder-Amstel AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering matcht met jouw eisenpakket. Misschien wel OHRA of Centraal Beheer. Zo profiteer je van een transparante dekking, en een lage premie! Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Klaverblad afsluiten.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn uitgezonderd.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar meer dan 95% van de mensen heeft er een. In de praktijk – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.250.000oplopend tot 2.900.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft als onderliggende factoren: het bedrag dat je verzekerd, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De kosten fluctueren tussen de €2,4 – €4,95.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens profiteren van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ouder-Amstel afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ouder-Amstel? Bekijk alle verzekeraars in de regio 1190, 1191.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2024

 • Ditzo AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De polissen van Klaverblad is soms net wat duurder dan de polis van Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Elke partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ouder-Amstel? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Betaal per jaar: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €2,75 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedel- en opstalverzekering. Maar ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Ouder-Amstel verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Één maandelijkse nota

‘Ook schades van onze kinderen zijn goed verzekerd’

I. Verhoeven, Ouder-Amstel (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente