Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Opmeer

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Opmeer? Definitie AVP: een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Dit is nodig op het moment dat je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schade aan eigendommen en/of lichamelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Opmeer, gemeente Opmeer, Noord-Holland vind je al vanaf €3,3 – €4,25. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOpmeer
(Net) nummer0226 (+31226)
Bewoners11336
Postcodegebied1716
BuurtenWijk 00, Wijk 01, Wijk 02
Plaatsen in de regioverzekering-Oostzaan, aansprakelijkheidsverzekering-Ooststellingwerf, polis-Oosterhout, verzekeringspakket-Oost Gelre, Onderbanken en verzekeraar-Ommen
aansprakelijkheidsverzekering-opmeer

AVP vergelijken Opmeer augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Zoals omstandigheden als je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw en tevens je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Aan de hand van een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €2,95 t/m €5,6 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.250.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de AVP-vergelijker kan men direct Opmeer AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke polis in lijn is met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Aegon of HEMA. Zo kun je profiteren van een passende dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Interpolis afsluiten.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar is het niet heel onverstandig. Af en toe – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars hanteren vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 – 2.600.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief heeft als onderliggende factoren: het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De premies liggen tussen de €3,15 t/m €6,05.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere huishoudens betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Opmeer afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of daarnaast een partner en/of kids? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.750.000. Een dure dekking betekent een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Opmeer? Achterhaal de beste aanbieders voor de regio 1716.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Aegon AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • ZLM Gezinspakket

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan spullen van een derde. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen via Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Zo’n verzekeraar werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Opmeer? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €3,25 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Opmeer verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Alles-in-1-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Blij met mijn polis en de premie’

X. van der Laan, Opmeer (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente