Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Anna Paulowna

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Anna Paulowna? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan goederen maar ook lichamelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman
 • je morst wijn over de bank van de buurvrouw
 • een gebroken arm door jouw schuld
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Anna Paulowna, gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland wordt al aangeboden vanaf €2,7 tot €5,8. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Net) nummer0223 (+31223)
Aantal inwoners47.546
Postcodes1760
BuurtschappenWinkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving
Naburige plaatsenverzekering-callantsoog, aansprakelijkheidsverzekering-oudesluis, polis-t-zand, verzekering-schagerbrug, AVP-petten en burgerbrug
aansprakelijkheidsverzekering-anna-paulowna

AVP vergelijken Anna Paulowna juni 2021

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere toestanden als je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman en tevens jouw hond bijt iemand op straat. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Aan de hand van de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €2,7 t/m €5,5 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Anna Paulowna AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product in lijn is met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Klaverblad en ABN-AMRO. Aan de hand daarvan profiteer je van een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Ditzo inboedelverzekering.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Maar het is wel sterk aan te raden. Bij toeval – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.000.000 tot circa 2.300.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De kosten vinden we terug tussen de €4,00 tot €4,8.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Senioren profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Anna Paulowna afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of juist een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €150.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu alle relevante AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Anna Paulowna? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 1760, 1761.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2021

 • Nationale Nederlanden AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten verschillen wel degelijk. Een verzekering van Inshared kan soms fors duurder zijn dan een verzekering van ABN-AMRO. Is dit te verklaren? De assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Anna Paulowna? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €2,9 ben je al goed verzekerd. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, auto en reisverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Anna Paulowna verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketpolis-voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Handige tips voor een lagere premie’

E. Smits, Anna Paulowna (juni 2021)