Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Doesburg

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Doesburg? Omschrijving AVP: de verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schade aan elektronica en/of persoonlijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst een glas drinken over de bank van een vriend
 • je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand
 • letselschade als een gebroken arm
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Doesburg, gemeente Doesburg, Gelderland sluit je al af voor €2,95 tot €4,4. Zo ben je al verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDoesburg
(Regio) nummer0313 (+31313)
Aantal inwoners11336
Postcodegebieden6980
BuurtschappenWijk 01
Plaatsen in de regioverzekering-Dinkelland, aansprakelijkheidsverzekering-Diemen, polis-Deventer, verzekeringspakket-Deurne, Den Helder en verzekeraar-Den Haag
aansprakelijkheidsverzekering-doesburg

AVP vergelijken Doesburg augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Jij (of een ander gezinslid) brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere situaties als jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman maar ook een gebroken arm door jouw toedoen. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Aan de hand van een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €3 t/m €5,3 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.250.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via onze tool kun je moeiteloos Doesburg AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke dekking matcht met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Daardoor heb je een passende dekking, en voordelige premies! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ASR Verzekeringen pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Maar vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In enkele gevallen – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.000.000 tot zo’n 2.900.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De prijzen vinden we terug tussen de €2,25 tot €5,7.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren betalen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Doesburg afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hogere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €90.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Doesburg? Achterhaal de voordeligste assuradeurs in de regio 6980, 6981, 6982, 6983, 6984.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • ABN-AMRO AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • ZLM Opstalverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan spullen of personen. Het is duidelijk: de onkosten wijken sterk van elkaar af. Een polis via Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Unive. Hoe komt dat? Jouw verzekeraar bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Doesburg? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Wel hebben we bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Kun jij direct alle premie betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,8 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met verdere woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Doesburg verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketvoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

V. van den Bosch, Doesburg (augustus 2022)