Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Boesingheliede

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Boesingheliede? Definitie AVP: een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schades aan goederen of bijvoorbeeld letselschade. Om je direct een idee te geven:

 • je morst bier over het tapijt van een vriend
 • je stoot iemands telefoon van tafel
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Boesingheliede, gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland sluit je al af voor €3,2 – €4,75. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Regionummer023 (+3123)
Bewoners144.518
Postcodes2143
BuurtenHoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol
Naburige plaatsenverzekering-cruquius, aansprakelijkheidsverzekering-vijfhuizen, polis-zwaanshoek, verzekering-aerdenhout, AVP-hoofddorp en bennebroek
aansprakelijkheidsverzekering-boesingheliede

AVP vergelijken Boesingheliede oktober 2023

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld situaties als een notebook laten vallen en tevens door jouw schuld breekt iemand zijn been. In het geval dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Middels een speciale aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €2,9 – €4,25 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de AVP-vergelijker kan iedereen snel Boesingheliede AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke polis past bij jouw voorwaarden. Denk aan aanbieder als Aegon of HEMA. Zodoende kun je profiteren van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Nederlanden van Nu oktober 2023.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Mogelijk – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.300.000oplopend tot 2.300.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten vinden we terug tussen de €2,85 – €4,25.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Boesingheliede afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of juist een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €90.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Boesingheliede? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 2143.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van oktober 2023

 • OHRA AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. Een verzekering van Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van een verzekering van Aegon. Is dit te verklaren? De verzekeringsmaatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Boesingheliede? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €2,65 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de de opstal en inboedel. Echter, ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Boesingheliede verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketvoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

D. Gerritsen, Boesingheliede (oktober 2023)