Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Castricum

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Castricum? Definitie AVP: een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Dit is nodig op het moment dat je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of bijvoorbeeld psychische problemen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Castricum, gemeente Castricum, Noord-Holland vind je al vanaf €3,3 tot €4,65. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteCastricum
Regionummer0251 (+31251)
Aantal inwoners34604
Postcodes1900
BuurtschappenCentrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen
Plaatsen in de regioverzekering-Capelle aan den IJssel, aansprakelijkheidsverzekering-Buren, polis-Bunschoten, verzekeringspakket-Bunnik, Brunssum en verzekeraar-Brummen
aansprakelijkheidsverzekering-castricum

AVP vergelijken Castricum mei 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals omstandigheden als je morst rode wijn over de bank van iemand dan wel een gebroken arm door jouw toedoen. In het geval dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Dankzij een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €3,8 – €4,3 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan iedereen snel Castricum AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering in lijn is met jouw eisen. Denk aan aanbieder als OHRA of HEMA. Vervolgens geniet je van een duidelijke dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Sluit deze direct online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Allianz afsluiten.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Toch is het niet heel onverstandig. Zo nu en dan – vooral bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.000.000 – 2.000.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie komt tot stand door het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten bedragen circa €3,1 tot €4,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Castricum afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of misschien een familie met kids? Grote gezinnen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online de beste AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Castricum? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 1900, 1901, 1902, 1906, 1911.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Unigarant Opstalverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de kosten verschillen wel degelijk. De modules van HEMA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Iedere assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Castricum? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €3,45 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Castricum verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatievoordeel
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

X. Bosman, Castricum (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente