Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Capelle aan den IJssel? Deze AVP is een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij schade bij iemand anders aanricht. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen maar ook persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Capelle aan den IJssel, gemeente Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland vind je al vanaf €3,4 – €4,55. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCapelle aan den IJssel
Regionummer010 (+3110)
Aantal inwoners66486
Postcodes2900
BuurtschappenCapelle-West en ‘s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg, Rivium en Fascinatio
Plaatsen in de buurtverzekering-Buren, aansprakelijkheidsverzekering-Bunschoten, polis-Bunnik, verzekeringspakket-Brunssum, Brummen en verzekeraar-Bronckhorst
aansprakelijkheidsverzekering-capelle-aan-den-ijssel

AVP vergelijken Capelle aan den IJssel oktober 2023

Een foutje is snel gemaakt. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan taferelen als je stoot iemands smartphone van tafel en jouw dochter fietst tegen een auto aan. Op het moment dat jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €3,65 tot €4,85 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.250.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van onze tool kun jij gemakkelijk Capelle aan den IJssel AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke AVP in lijn is met jouw ideaalplaatje. Misschien wel FBTO en Centraal Beheer. Aan de hand daarvan heb je een transparante dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: InShared pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden niet vergoed.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.300.000oplopend tot 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten vinden we terug tussen de €3,05 – €4,3.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere huishoudens profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Capelle aan den IJssel afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een familie met kids? Families met kinderen zijn duurder uit.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of een bedrag van rond de €45.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Capelle aan den IJssel? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906, 2907, 2908, 2909.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van oktober 2023

 • Klaverblad AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies wijken sterk van elkaar af. Een dekking via HEMA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Ditzo. Hoe komt dat? Elke verzekeraar werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Capelle aan den IJssel? Dit verschilt per situatie. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
 4. Betaal per jaar: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €3,7 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering vallen daar vaak ook binnen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Capelle aan den IJssel verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

N. Visser, Capelle aan den IJssel (oktober 2023)