Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Buren

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Buren? Definitie AVP: een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan goederen en letselschade als fysieke of psychische schade. Denk dan aan cases zoals:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je schiet de bril van iemands hoofd
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Buren, gemeente Buren, Gelderland is al verkrijgbaar vanaf €3,2 – €5,75. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBuren
Regionummer0344 (+31344)
Bewoners26202
Postcodegebied4116
WijkenBuren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij
Naburige plaatsenverzekering-Bunschoten, aansprakelijkheidsverzekering-Bunnik, polis-Brunssum, verzekeringspakket-Brummen, Bronckhorst en verzekeraar-Brielle
aansprakelijkheidsverzekering-buren

AVP vergelijken Buren december 2023

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan taferelen als je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid en tevens je veroorzaakt een gebroken pols. Wanneer blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al voor €2,55 tot €5,35 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Buren AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering matcht met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als FBTO en Unive. Daardoor geniet je van een duidelijke dekking, en een lage premie! Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: ANWB pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Soms – juist bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.000.000 – 2.400.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie komt tot stand door het totaalbedrag, het soort huishouden, en het eigen risico. De tarieven liggen tussen de €3,75 tot €4,8.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens betalen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Buren afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of ook een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen betalen meer premie.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of kies voor een bijdrage van €200.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Buren? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 4116, 4117.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van december 2023

 • Klaverblad AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de onkosten kunnen enorm afwijken. De verzekeringen van HEMA kan qua prijs afwijken van een AVP van ABN-AMRO. Hoe komt dat? Elke partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Buren? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je handige bespaartips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Met een premie van €3,6 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Buren verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketpolis-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

Dhr. van der Heijden, Buren (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente