Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Rosmalen

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Rosmalen? De AVP is de verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Dit is nodig op het moment dat je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schade aan eigendommen of persoonlijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst frisdrank over de bank van iemand
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je veroorzaakt een ongeval
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Rosmalen, gemeente s-Hertogenbosch, Noord-Brabant vind je al vanaf €2,8 – €5,55. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
Gemeentes-Hertogenbosch
Regionummer073 (+3173)
Aantal inwoners151.608
Postcodegebied5240
BuurtenBinnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel
Plaatsen in de omgevingverzekering-de-moer, aansprakelijkheidsverzekering-kaatsheuvel, polis-waspik, verzekering-gilze, AVP-elshout en drunen
aansprakelijkheidsverzekering-rosmalen

AVP vergelijken Rosmalen mei 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld taferelen als je gooit bier over het tapijt van de buurman dan wel jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €2,35 t/m €4,45 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Rosmalen AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke dekking in lijn is met jouw eisenpakket. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon en Verzekeruzelf.nl. Op die manier kun je profiteren van een goede dekking, en gunstige tarieven!Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: De Goudse mei 2024.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – denk aan letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.300.000oplopend tot 3.000.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het verzekerde bedrag, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De premies vinden we terug tussen de €2,2 tot €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden hebben het profijt van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Rosmalen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €90.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je de meest geschikte AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Rosmalen? Ontdek alle verzekeraars in de regio 5240, 5241, 5242, 5243, 5244, 5245, 5246, 5247, 5248, 5249.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van mei 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • ZLM Gezinspakket

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd tegen schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. De modules van Centraal Beheer is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Ditzo. Hoe komt dat? Jouw aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Rosmalen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Betaal je de premie in één keer? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €3,75 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Rosmalen verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketvoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

F. Verbeek, Rosmalen (mei 2024)